Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη σκέψη

Πολλοί θα είπατε τι έπαθε ο Λούζης και έγραψε αυτή την επιστολή.
Σας απαντώ με απόλυτη ειλικρίνεια,όλα αυτά τα χρόνια που ζω σ' αυτόν τον τόπο που γεννήθηκα βλέπω μια συνεχείς και γενική καταστροφή.Ταξιδεύοντας λοιπόν τα τελευταία 24 χρόνια σε περισσότερα από 30 κράτη σε  Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική έβλεπα γενικά διάφορα ωραία πράγματα και έλεγα γιατί δεν γίνονται στην Ελλάδα.Κάθε φορά λοιπόν που μιλούσα με όλους τους φίλους και έλεγα το ένα και το άλλο αυτοί μου απαντούσαν ότι αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα γιατί είναι το σύστημα τέτοιο,δηλαδή ρωτούσα ποιο; Το σύστημα το πολιτικό που καταστρέφει την ανάπτυξη και το μέλλον αυτού του τόπου.Το κερασάκι στην όλη ιστορία ήρθε με την οικονομική επιτήρηση της Ελλάδας από την ΤΡΟΙΚΑ.
Μετά λοιπόν από πολύ σκέψη και προβληματισμό αποφάσισα να γράψω αυτή την ανακοίνωση, για την αναγκαστική δημιουργία μιας νέας δημαρχιακής πρότασης.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι όλοι οι υποψήφιοι για τον νέο Δήμο,Είναι  μέλη σε  πολιτικές παρατάξεις που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο τα τελευταία 36 χρόνια. Αυτομάτως λοιπόν είναι ακατάλληλοι για δήμαρχοι γιατί το μυαλό τους και η ψυχή τους είναι δηλητηριασμένα από τις πολιτικές που αυτή υποστήριξαν σαν μέλη σε τοπικές η σε  άλλη κομματική θέση.Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα μα τίποτα καινούργιο και σύγχρονο.
Άραγε τι κάνουμε? Πρέπει επειγόντως να τούς αφήσουμε έξω από τον Δήμο γιατί άμα αναλάβουν θα κάνουν ότι έχουν μάθει από τα Κόμματα.
Θερμή παράκληση προς τους υποψήφιους Δημάρχους με κομματική ταυτότητα , αν αγαπούν αυτόν τον τόπο, να αποσύρουν τις υποψηφιότητες διότι δηλητηριάζουν και διχάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου