Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχερώνα !!

Δεν μπορώ να μην γράψω τι γίνετε με την περίπτωση της εκτάσεως  ΔΕΠΟΣ.
Λοιπόν για να καταλάβετε υπάρχει νόμος του Κράτους που λέει ότι όταν απαλλοτριώνετε κάτι για κάποιο σκοπό μετά δεν μπορεί να αλλάξει χρήση δηλαδή η έκταση της ΔΕΠΟΣ έχει απαλλοτριωθεί για αεροδρόμιο για να γίνει κάτι άλλο και να αλλάξει χρήση χρειάζεται να γίνει νόμος του Κράτους  . Στην άτυχη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα   με όλους τους πολιτικούς που το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν ασύστολα δεν έχει ασχοληθεί κανένας μα κανένας σοβαρά για να γίνει ένας σχεδιασμός γι΄αυτην την έκταση. Κάποιος κάποια εποχή που ήθελε να διορίσει μερικά άτομα ίδρυσε την ΔΕΠΟΣ της έδωσε προίκα χωρίς κανένα έλεγχο δυο εκτάσεις μια στο Πόρτοχελι και μια στο Βόλο για να έχει κάτι σαν αντικείμενο και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Όλα τα χρόνια λοιπόν όλοι οι πρόεδροι του Πορτοχελίου και μετά οι δήμαρχοι του δήμου Κρανιδίου το μόνο που κάνανε και συνεχίζουν να κάνουν είναι να παρατηρούν από μακριά σαν αρηανοί την όλη έκταση.Μερικές φορές μάλιστα την χρησιμοποιούν και οι ίδιοι για να πετάνε διάφορα σκουπίδια Κ.Λ.Π.!!
Κατά καιρούς  διάφορα αρπακτικά που ασχολούνται με την γη προσπάθησαν να την βάλουν στο χέρι αλλά και αυτοί απέτυχαν και εγκατέλειψαν τα σχέδια τους μια άλλη εποχή με την κυρία Παπαδημητρίου στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ έγιναν  αυθαίρετα χωρίς άδεια διάφορες δεξαμενές για βιολογικό καθαρισμό λυμάτων του Πορτοχελίου άλλα και αυτό το μεγάλο σχέδιο ναυάγησε όπως όλα τα μεγάλα ψηφοθηρικά σχέδια όλων των πολίτικων που το μόνο που κάνουν είναι να σπαταλούν ακριβά δανεικά χρήματα για να καταφέρνουν να είναι στην εξουσία και να λεηλατούν το κράτος δηλαδή το εαυτό τους και όλους τους Έλληνες.
Στη συνέχεια κατά καιρούς όλοι οι άρχοντες κάνουν διάφορες δηλώσεις ανάλογα τι τους έρθει εκείνη την ώρα στο κεφάλι, λένε  1)πρέπει να γίνει θεματικό πάρκο 2) πρέπει να γίνει πάρκο 3)πρέπει να γίνει Τσίρκο Κ.Λ.Π.!! και οι μεγάλοι εργολάβοι ότι πρέπει να γίνει οικόπεδα και να κτιστούν ωραία σπίτια.
Η έκταση αυτή θα πω και εγώ με την σειρά μου πρέπει κατά πρώτη φάση να παραχωρηθεί και να γίνει περιουσία του Πορτοχελίου και αφού γίνει αυτό να γίνει ένα μεγάλο πάρκο που μέσα θα έχει πίστα για ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 δηλαδή πίστα αγώνων ταχύτητας που θα μπορεί να φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα και πάρα πολλά στην επαρχία μας και έτσι να γίνουμε παγκοσμίως γνωστοί.Αυτός ο τόπος μπορεί να γίνει σημείο παγκόσμιας αναγνώρισης γιατί είναι μοναδικός.
Αν τι λοιπόν να δηλητηριάζεται τον κόσμο με όλες τις βλακείες πέστε του τα όνειρά σας και το τι θα θέλατε και αφήστε την μικροπολιτική.
Η Ερμιονίδα μας όπως θέλουμε να την αποκαλούμε χρειάζεται ανθρώπους με μεγάλα οράματα και σχέδια για να αναδειχθεί παγκοσμίως και όχι σωληνοθάφτες που νομίζουν ότι αυτό είναι έργο ανάπτυξης.
Η Ερμιονίδα μας μπορεί να πάει  μπροστά με  ένα νέο συνδυασμό μακριά από το παλιό πολιτικό και φθαρμένο σύστημα μακριά από όλους αυτούς που είναι κατά το κοινό λεγόμενο κομματόσκυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου