Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η αλητεία για τον έλεγχο του πετρελαίου και γενικά !!!!

Εδώ και λίγους μήνες παρατηρούμε μια γενική εξέγερση σχεδόν σ´ολα τα Αραβικά κράτη τυχαίο δεν νομίζω! Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όλα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο,-για τον απόλυτο έλεγχο των καυσίμων που οι δυτικές κοινωνίες χρειάζονται για να στηρίξουν τις οικονομίες τους αλλά και τα μεγάλα πιστωτικά επενδυτικά (ιδρύματα!!!)να κερδίσουν πολλά μα παρά πολλά.
Το σχέδιο που εφαρμόζουν είναι απλό, οι G7 η G20 οι οποίοι είναι οι αρχιαλητες των σχεδίων,σε οποίο κράτος υπάρχει πετρέλαιο βάζουν δικού τους πολιτικούς και έτσι ελέγχουν την παραγωγή,εμπόριο κ.λ.π.
Συνέπεια αυτών των σχεδίων είναι ο πλούτος του πετρελαίου να μην ωφελεί την χώρα παραγωγής αλλά τους αλήτες γιαυτο όλα τα χρόνια βλέπουμε τους πολίτες αυτών των κρατών μέσα στην μιζέρια και στη φτώχεια και τους ηγέτες τους πλούσιους.
Μετά το 1990 έχουμε τους παρακάτω πολέμους το Ιρακ εναντίον Κουβειτ,πολεμο για ανατροπή του Σανταμ,πόλεμο στο Αφγανισταν,πολεμο στη Νιγηρία με κανένα τέλος πόλεμοι πόλεμοι πόλεμοι!!!!
Το γέλιο στην όλη υπόθεση είναι ότι όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες των διεθνών οργανισμών,βλέπε Ο.H.Ε--ΟΥΝΕΣΚΟ(UNESCO)--ΝΑΤΟ(επισημος δολοφόνος )οι αλήτες βορβαδισαν τα Βαλκάνια και αλλά πολλά.
Όλα τα χρόνια που οι αλήτες έκλεβαν τον πλούτο και οι λαοί αυτοί ήταν ανημερωτοι ολα πήγαν μια χαρά σήμερα με την καινούργια τεχνολογία και ενημέρωση τα πράγματα αλαξαν και οι κατα τόπο λαοί ζητούν το αυτονόητο δηλαδή ο πλούτος της χώρας τους να είναι προς ωφελος τους.
Σήμερα ολοι οι αλήτες ηγέτες της Δύσης έρχονται και λένε ότι σ´αυτα τα κράτη πρέπει να αποκατασταθεί η Δημοκρατια νομίζω ότι πολύ αργά το θυμήθηκαν, δεν ήξεραν τι γινόταν τόσα χρόνια,
δεν ήξεραν οι απατεώνες ότι τα χρήματα του πετρελαίου ξοδεύονται για όπλα στο γάμο του καραγκιοζη και ίδιο ωφελος των κυβερνώντων και αλλά πολλά.
Σήμερα ολοι μα ολοι οι αλήτες πολιτικοί της Δυσης έρχονται και εξορκιζουν το Λυβιο ηγέτη λες και δεν ήξεραν ποιος είναι και τι έκανε όταν πριν λίγο καιρό έπιναν και έτρωγαν μαζί σε ακριβά
σαλόνια εις βάρος του λαού του,αυτο και αν είναι υποκρισία.
Τα ψέματα τελείωσαν οι άνθρωποι σήμερα ξέρουν και ενημερώνονται οι ψεύτες και οι αλήτες πολιτικοί παγκοσμίως δεν θα μπορούν να παίζουν εις βάρος των λαών τους επειδή οι πολιτες σε κάθε κράτος έχουν δικαιώματα όπως και υποχρεώσεις.
Τέλος θα μπορούσαν όλοι που σχεδιάζουν την κλοπή των κρατών να υπολογίζουν και τους ανθρώπους.(άσχετα αν το πιο φτηνό κρέας είναι το ανθρώπινο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου