Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ Καμιζη και αρχιαλητη ΣΦΥΡΗ

Εσύ δήμαρχε Καμιζη πρέπει ( που να βρεις το φιλότιμο ) να ντρέπεσε που κατάντησε η επαρχία σκουπιδότοπος !!!! Που να βρεις εσύ ΡΕ όραμα και αγάπη ........γι'αυτο τον τόπο .
Είσαι η προσωποποίηση της πασοκοπουστροδιεστραμενης διακυβέρνησης ένας  απλός πασοκος που τα τελευταία χρόνια πουλαγες ευτυχία και ρουσφέτια με δανεικά  και κρατικά χρήματα .
Είσαι τόσο κακός και αχάριστος αχρειστος που τολμησες μετά από οκτώ χρόνια απλής Δημαρχίας να βάλεις τον τόπο στο δίλημμα ΕΓΩ ο τέλειος ΝΤΟΠΙΟΣ η ο ΣΦΥΡΗΣ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ Ο ΞΕΝΟΣ.
Σου λέω εγώ λοιπόν ότι είσαι τόσο κακός και αναξιος και επικίνδυνος που αν υπήρχε Δυκαιοσυνη στην Ελλάδα έπρεπε να ήσουν φυλακή .
Θα μπορούσα να γράφω ατέλειωτες ώρες το τι έχεις κάνει στην επαρχία.
Τώρα εσύ ΣΦΥΡΗ που ήρθες εδώ σαν τον Στάλιν να μας διδαξης πολιτική και συστήματα πολιτικής θα σου πω ότι το μόνο που έκανες είναι η μονοδρόμηση στη πλατεία του Πορτοχελιου και το PARKING στην αυλή του σχολείου στο Κρανιδι.
Και τώρα το καλύτερο είσαι ο μεγάλος  δήμαρχος που παγκόσμιος πρέπει να πάρεις ΒΡΑΒΕΙΟ γιατί πηγές τά σκουπίδια στην είσοδο Της ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ ..
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να έχεις υποστήριξη σε όλες αυτές τις ηλιθιοτητες τις αθλιότητες τις αλητιες .
Νομίζω ότι όλοι αυτοί που πίστεψαν τις παπαριες σου σήμερα να έχουν μετανοιωση .
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ......  
Είσαι επικίνδυνος ......κακός .......
Αλήτες ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΗ ένα μήνα τώρα παίζετε με την υγεία της ΕΠΑΡΧΙΑΣ .
ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ (σας) ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ  ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου