Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.κ Τατούλη


Πελοπόννησος: Στο ΕΣΠΑ το λιμάνι του Ναυπλίου


Την ένταξη κατασκευής του Λιμανιού του Ναυπλίου στο ΕΣΠΑ, αλλά και την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης στο Δρέπανο Αργολίδας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων της  εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Τολού, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.
«Το Λιμάνι του Ναυπλίου αποτελεί ένα μεγάλο έργο το οποίο θα αλλάξει  το τουριστικό προϊόν ενός σημαντικού προορισμού και μάλιστα για τον τουρισμό κρουαζιέρας» τόνισε ο Περιφερειάρχης και, αναφερόμενος στο αποχετευτικό δίκτυο του Δρεπάνου, πρόσθεσε ότι το σημαντικό αυτό έργο θα ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου μετά την αδυναμία του ΕΠΠΕΡΑΑ να το υλοποιήσει.
«Τα δύο αυτά έργα καταδεικνύουν  ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και  το Περιφερειακό Συμβούλιο σε δύσκολους  καιρούς επιτυγχάνουν εξαιρετικά σημαντικά  έργα για την ανάπτυξη της περιφερειακής  μας οικονομίας» σημείωσε τέλος  ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου