Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Λίγα λόγια για τό σύστημα

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα μικρο κράτος, αν λοιπόν συνεχίσει να διοικεί με το πρότυπο των διεφθαρμένων πολιτικών δεν παράγει έργο.Οι περισσότεροι υποψήφιοι που διεκδικούν τους Δήμους είναι κομματόσκυλα δηλαδή άνθρωποι που τους έχουν καταστρέψει το μυαλό οι πολιτικοί και λειτουργούν κάτω από τις οδηγίες του κάθε κόμματος = (παρακμή-απάτη-ψέμα-κλοπή-αλητεία).
Τα κομματόσκυλα  όλα τα χρόνια είναι βουτηγμένοι και αναμεμιγμένοι με τους πολιτικούς. Σε κάθε πολιτική αναμέτρηση, όταν είναι εθνικές η  δημαρχιακές εκλογές, αρχίζουν να έχουν επαφές με αυτούς που υποστηρίζουν και τότε αρχίζουν τις κομπίνες δηλαδή ποιους θα προσεγγίσουν τι θα τους υποσχεθούν κ.λ.π.Δυστυχώς αυτούς τους ακολουθεί πάρα πολύς κόσμος διότι τους πείθουν πως αν ψηφίσουν τον δικό τους αυτοί θα τους βοηθήσουν να κάνουν τις δουλειές τους.Το μεγάλο κακό γίνεται στις τοπικές εκλογές γιατί οι αντιπαραθέσεις παίρνουν χαρακτήρα εκδίκησης σε προσωπικό χαρακτήρα δηλαδή λέει ο ένας δεν με υποστήριζες στις εθνικές εκλογές τώρα θα εκδικηθώ και θα ψηφίσω τον υποψήφιο τις άλλης παράταξης.Αυτοί οι ....... λοιπόν πιστεύουν ότι είναι έξυπνοι και ότι κάτι κάνουν .Δεν καταλαβαίνουν ότι καταστρέφουν το ίδιο τον τόπο τους.
Τα σενάρια είναι πάρα πολλά και έχουν καταστρέψει στη συνέχεια όλες τις τοπικές κοινωνίες.
Εμείς για να φτιάξουμε τη Ερμιονίδα μας πρέπει να τους απομακρύνουμε άμεσα, γιατί θα μας καταστρέψουν, έχουν αρχίσει να κάνουνε συμμαχίες εκδίκησης.
Το λέω και θα συνεχίσω να το  ξαναλέω αυτοί πρέπει να μην συμμετάσχουν στην νέα προσπάθεια.
Η πρόταση μου είναι τίμια και μπορεί να ένωσή όλους για το καλό του τόπου.
Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον θέλω μόνο να δουλέψω τίμια για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου