Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγινε ένα τεράστιο, ιστορικό,   έργο στον Δήμο μας μαζί με  εκατοντάδες σελίδες αντιπαράθεση μεταξύ του προηγούμενου και του σημερινού Δημάρχου .
Αυτά τα δυο στρατόπεδα με πολλούς φανατικούς οπαδούς και τα τέσσερα χρόνια είχαν ένα διαρκή πόλεμο για να αποδείξουν ότι ο δικός τους  Δήμαρχος είναι καλύτερος από τον άλλο.
Το στρατόπεδο του προηγούμενου έλεγε για το τεράστιο έργο του δικού του Δημάρχου, που άλλαξε τον τόπο μας,  την μεγάλη επιτυχία που θα γραφεί στην ιστορία, την λειτουργία του βιολογικού και την μελέτη για επέκταση του σ´ολο τον Δήμο, τα εκατοντάδες χιλιόμετρα σωλήνες για ύδρευση και γενικά την μεταμόρφωση του Δήμου σε τέτοιο σημείο που παλιοί επισκέπτες τις δεκαετίας του 80 επανερχόμενοι στην περιοχή να μην την αναγνωρίζουν κ.λ.π.!!!!!!
Το δε στρατόπεδο του σημερινού προσπαθούσε με πάση δύναμη να αποδείξει ότι το έργο του προηγούμενο είναι μηδενικό και ότι δεν έχει κάνει τίποτα σωστό σ´ολα τα έργα.
Μετά λοιπόν την  τεράστια αλλαγή  που μεταμόρφωσε την περιοχή και την τελευταία τετραετία πολλοί επισκέπτες που έρχονται στον τόπο μας δεν τον αναγνωρίζουν και φεύγοντας διαφημίζουν την περιοχή μας για τις υποδομές που έχουν γίνει δηλαδή στους δρόμους,στην καθαριότητα, στην ανακύκλωση,στο χώρο των χωματερών, στα λιμάνια, στην Κόστα που έχει γίνει ένα ωραίο parking των Σπετσών, στις ωραίες και καθαρές παραλίες του Δήμου, στο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα από την νυκτερινή διασκέδαση και παρά μα παρά πολλά άλλα που πρέπει να γράφω ατέλειωτες ώρες.
Εγώ προσωπικά θέλω μέσω αυτού του μέσου να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για το καλό που προσέφεραν στον τόπο μας και να ευχηθώ αυτό το έργο να έχει μια ακόμη μεγάλη συνέχεια τώρα που ο Δήμος θα μεγαλώσει.
Και να ευχηθώ στα δυο στρατόπεδα να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος να υποστηρίζετε ανιδιοτελώς τους Δημάρχους σας.
Η Ερμιονίδα μας για να γίνει σύγχρονη χρειάζεται ένα συνδυασμό κοινής αποδοχής και ανθρώπους με πολύ όρεξη για δουλειά.
Με αντιπαλότητες και να υποστηρίζουμε τους Δημάρχους με κριτήρια ατομικά και κομματικά  μένουμε στάσιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου